Om TMS Partner

TMS Partner A/S, eller også kendt som Freelance-smedene, er en ung organisation, som bygger på netværkstankegangen. Netværket er i dag vokset til 150 freelancere. Heraf er der nogle, som arbejder 100% som TMS Partner. Andre i mindre eller større omfang, fordi de sideløbende har egne kunder, der skal serviceres. Hele vores organisation brænder for kundens projekt, og for at det lykkes med højst mulig dækning. Alle vore selvstændige TMS Partnere er håndplukkede ud fra kerneværdien og grundtanken i vores vision.

Vores knowhow og fleksibilitet er din succes!


Fleksibilitet

Flere af vores håndværkere er klar til aften, nat og weekendopgaver. Alle freelance-smede er gennem en nøje vurdering, før de bliver TMS Partner. De kendetegn, man skal leve op til, er bl.a., at man har en faglig stolthed, er fleksibel samt er en team-player, hvor åbenhed er en vigtig egenskab. Netværkets TMS Partnere er bosiddende overalt i Danmark, og det har værdi for mange, at det er en lokal mand, der leveres til opgaven uagtet, at man har bestilt ham i et firma fra Herning.
Efter behov medbringer vi alt i værktøj og montagebiler.

Vi indgår gerne i jeres faste bemandingsstrategi, med store løn besparelser som fordel.


Mission:

Det er TMS’s mission at være en stærk allieret partner, der gennem kompetence, engagement og kreativitet sikrer alle involverede en service ud over det sædvanlige.

Vision:

Det er TMS’s vision at blive den stærkeste partner med hensyn til at hjælpe virksomheder med komplette smede-, reparations- og montageløsninger.