Referencer

TMS Partner har udført mange store opgaver gennem tiden både i ind- og udland. Her ses et lille udpluk af vore kunder:

Tulip, Hjem A/S, Plan Trapper A/S, Alu Danmark, Jysk Aluminium A/S, Danish Food Technology A/S, Hollensen Energy A/S, IBF, Blend (Brandtex A/S), Jydsk Stenindustri A/S, Red Office KD Kontorforsyning A/S, Obel-P Automation A/S, Multi Air AsP, Trevira Neckelmann A/S.

Nedenfor kan du se forskellige udtalelser fra nogle af vores kunder.

Maskinfabrikken HSI

Bjarne Bak Sørensen, indehaver:

”Vi oplever generelt en stor frihed ved at leje folk hos TMS Partner. De freelancere, der er tilknyttet TMS, udfører opgaver med høj kvalitet og ikke nok med, at de kan – de vil også. De fleste af vores opgaver ligger i produktion på virksomheden samt efterfølgende montage i marken, og vi finder derfor stor frihed i, at vi for det meste har mulighed for at leje de samme freelancere hos TMS Partner. På denne måde minimeres oplæringstiden.

Hvis der skulle opstå tvister, klares det professionelt sammen med TMS Partner gennem dialog, så der hurtigt kan slås en streg over uenighederne og samarbejdet kan fortsættes.

Den største fordel for os ved at leje arbejdskraft hos TMS Partner er, at vi tør byde ind på større opgaver, end hvad vi egentligt har mandskab til, da vi ved, at TMS Partner altid står som backup. Dette giver vores virksomhed fleksibilitet på flere måder, især da vi også ved at leje arbejdskraft kan spare penge på vores faste lønomkostninger. Ud fra de muligheder det giver os, er det ikke dyrt at leje folk hos TMS Partner, og vi har anbefalet TMS Partner til flere af vore leverandører.”

Obel P, automation

Freddy Hansen, Superviser:

“Vi har haft et samarbejde med TMS Partner gennem flere år, og vi agter at udbygge samarbejdet i fremtiden. Set fra vores side er TMS Partners spidskompetence at levere fagligt dygtige og selvstændige håndværkere, som udfører opgaver, hvor kvaliteten er i top. Vi bruger TMS Partner i pressede situationer, hvor vi har brug for ekstra arbejdskraft, og vi værdsætter derfor deres hurtige dag-til-dag levering. Ved at leje arbejdskraft hos TMS Partner i vores mest travle tider, sparer vi store beløb på vores faste lønomkostninger, og vi opnår stor fleksibilitet på alle måder. Vi føler os tilfredse med den professionelle service, som TMS Partner udfører, og deres priser er fornuftige. Vi ser derfor frem til at arbejde sammen med TMS Partner på kommende projekter.”

Kemotextil

Karsten Mortensen, produkt manager:

“TMS Partner A/S fungerer som en sparringspartner for os, idet vi bruger dem i stedet for vores tidligere faste smede. Det betyder, at vi i dag får lavet det samme, men med en tydelig besparelse. TMS Partner giver på denne måde fleksibilitet til vores virksomhed, og vi er yderst tilfredse med deres gode service. Når vi skal leje arbejdskraft, ser vi det som en stor fordel, at TMS Partner har mange forskellige kvalifikationer, vi kan trække på, og at vi altid kan få de samme 5-6 håndværkere leveret, da de i forvejen kender virksomheden. Desuden udviser TMS Partner og de tilknyttede freelancere, stor ansvarlighed både under og efter en opgave. Vi har nu en ny samarbejdspartner, som tager sig af vores tekniske arbejde på fabrikken, og som jeg ikke er bange for at anbefale til andre.”