Hvad TMS Partner kan gøre for dig

Du opnår store lønbesparelser, og vi tilpasser os dine ønsker og krav.

Vores netværk er så stort og alsidig, at vi kan magte stort set alle opgaver.  Kræver en opgave noget helt specielt, kan vi skaffe kompetencen eller uddanne håndværkeren, der matcher dine krav.

Det eneste du skal gøre er at gribe røret og fortælle os, hvad du har brug for!

Vi er her for at hjælpe din virksomhed med jeres projekt og gøre det så enkelt og fordelagtig for dig, at du kan lægge dit fokus et andet sted. Har du brug for én mand én dag, så har vi ham klar i morgen. Har du brug for 10 mand i 10 uger, har vi dem klar.

Eksempler på opgaver vi tidligere har løst

Svejse og andre smedeopgaver

Vi har svejst vogne til gulvtæpper, til vindmøllevinger, til racerbiler og meget andet. Vi producerer truckværn efter kundens mål og laver specielle løsninger på rullebaner, drejeskriver og andet til industrien. Vi har smede med og uden certifikat med svejsekompetencer indenfor tig, CO2, elektrode og lodning.

Vi løser ofte smedeopgaver på kundens værksted, men er der ikke mulighed for det tager vi gerne arbejdet med hjem til vores eget værksted.

Reolmontage, opsætning, nedpilning, flytning og tilretninger

Reoler på alle typer lagre er noget af det vi altid har lavet. For mange firmaer kommer en ændring af reoler på et lager som en engangsudgift, hvor de faste folk ikke kan tilsidesættes til opgaven og her passer vi perfekt ind! Som fleksibel samarbejdspartner rykker vi ind når der er plads, laver de tilrettelser der skal laves og smutter igen når jobbet er færdig.

Prototyper, specielle ombygninger, reparationer og vedligehold

Vi er eksperter når det til kommer til teknik og mekanik indenfor alle former for maskiner, robotter, hydraulik, pneumatik mm. Vi laver hver dag vedligehold og ombygninger på alle mulige forskellige typer af maskiner. Vil du høre om vi kan hjælpe dig med din maskine, om det er rep, vedligehold eller ændringer så ring endelig til os
+45 4088 6120.

Er du stadig i tvivl om, om vi kan klare din opgave eller bruges til dit behov, så ring til os på 40 88 61 20, og lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder og hvordan vi ser, at et eventuelt samarbejde kan gavne din økonomi og dit projekt.