Bliv freelance mekaniker hos TMS Partner

Er du en erfaren mekaniker på udkig efter mere varierede mekaniker opgaver? Ønsker du større fleksibilitet og en varieret arbejdsdag? Hos TMS Partner har vi løsningen. Vi specialiserer os i at udleje freelance mekanikere og tilbyder et bredt udvalg af interessante projekter inden for branchen.

Når du tilknyttes TMS Partner A/S, vil du blive en del af et landsdækkende netværk af dygtige mekanikere. Vi formidler en bred vifte af mekaniker opgaver til dig og du bestemmer selv om du vil arbejde fast eller tage enkelte opgaver.

Få adgang til spændende freelance mekaniker opgaver i dit nærområde

Vi står for at finde relevante opgaver til dig, på den måde behøver du kun at koncentrere dig om at gøre det, du er bedst til – nemlig at udføre den faglige del af dit arbejde. Du skal heller ikke bekymre dig om ubetalte fakturaer, perioder med manglende opgaver og uforholdsmæssigt høje omkostninger. Vi er altid proaktive når det kommer til at finde nye kundeopgaver til vores netværk af partnere, samtidig med at vi plejer og betjener vores eksisterende kunder.

Som freelance mekaniker hos TMS Partner er din succes vores prioritet. Vi går langt for at sikre, at du har en problemfri oplevelse. Hvis der opstår udfordringer hos kunden, er vi der for at hjælpe med problemløsning. Vi tager også ansvaret for kreditrisikoen ved kundeopgaver, så du kan fokusere på dit arbejde uden bekymringer. Derudover tilbyder vi rådgivning omkring din egen administration, så du kan bruge din tid og ekspertise på det, du er bedst til – mekanikerarbejde.

Vi leder efter dygtige mekanikere til en bred vifte af opgaver, både i hverdagene og i weekenderne. Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvordan du kan få en mere varieret arbejdsdag som freelance mekaniker, så kontakt os øjeblikkeligt.

Send din ansøgning og bliv en del af TMS Partner

TMS Partner A/S er beliggende på Virkelyst 56, Gjellerup, 7400 Herning. Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer 40 88 61 20 og spørge efter Torben. Alternativt kan du sende os en e-mail på tms@tmspartner.dk.

Er du interesseret? Så er det tid til at tage det næste skridt og blive en del af TMS Partner som freelance mekaniker. Udfyld blot kontaktformularen nedenfor og send din ansøgning til os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen som en værdsat del af vores netværk af freelance mekanikere.

    Dit navn *

    Din e-mail *

    Dit telefonnummer

    Vedhæft dit CV- og ansøgning som PDF

    Din besked