Bliv en eftertragtet freelance håndværker hos TMS Partner og få en varieret arbejdsdag

Er du en selvstændig håndværker, der leder efter spændende arbejdsopgaver? Mangler du en mere varieret arbejdsdag? Hos TMS Partner har vi den perfekte løsning til dig! Vi er specialiserede i at leje freelance håndværkere og tilbyder et bredt udvalg af interessante projekter.

Når du bliver tilknyttet TMS Partner A/S, bliver du til en del af vores landsdækkende netværk af dygtige håndværkere. Vi formidler forskellige arbejdsopgaver til dig, og du kan vælge at arbejde fast eller tage opgaver indimellem efter eget ønske og behov.

Vi tilbyder spændende håndværkerjobs nær dig som freelance håndværker

Ved at lade os finde opgaverne for dig kan du fokusere på det faglige arbejde hos kunden. Du slipper for besværligheder som udestående betalinger, perioder med manglende opgaver og for høje omkostninger. Vi er opsøgende i forhold til at finde nye kundeopgaver til vores netværk af partnere, samtidig med at vi plejer og servicerer vores eksisterende kunder.

Hos TMS Partner går vi et skridt videre for at sikre din succes. Vi bistår med problemløsning, hvis der skulle opstå udfordringer hos kunden. Vi påtager os også kreditrisikoen ved kundeopgaver, så du kan arbejde uden bekymring. Ud over det tilbyder vi rådgivning omkring din egen administration, så du kan fokusere på det, du er bedst til.

Vi har brug for dygtige folk til mange forskellige opgaver, også i weekender og ferier. Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan du kan få en mere varieret arbejdsdag som freelance håndværker, så tøv ikke med at kontakte os med det samme.

Bliv en del af vores netværk af freelance håndværkere – Send din ansøgning i dag

TMS Partner A/S er beliggende på Virkelyst 56, Gjellerup, 7400 Herning. Har du spørgsmål eller vil du have yderligere information, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer 40 88 61 20 og spørge efter Torben. Alternativt kan du sende os en e-mail på tms@tmspartner.dk.

Er du interesseret? Så er det tid til at tage det næste skridt og blive en del af TMS Partner som freelance håndværker. Udfyld blot kontaktformularen nedenfor, og send din ansøgning til os.

    Dit navn *

    Din e-mail *

    Dit telefonnummer

    Vedhæft dit CV- og ansøgning som PDF

    Din besked